Agentas Christopheris Little'as pradėjo bendradarbiauti su J.K.Rowling 1995 metais, tačiau jos pirmajai knygai "Haris Poteris ir Išminties akmuo" (Harry Potter and the Philosopher's Stone) leidėją surado tik 1996 metų rugpjūtį.

Agentas ir rašytoja kartu išleido visą septynių romanų seriją. Šių knygų pasaulyje buvo parduota apie 400 mln. kopijų, o J.K.Rowling tapo viena iš turtingiausių pasaulyje moterų.

Tačiau likus vos kelioms dienoms iki paskutinės filmų, sukurtų pagal šias knygas, dalies pasaulinės premjeros, rašytoja patvirtino, kad jos verslo partnerystė su Ch.Little'u nutrūko, nors išsamesnių komentarų nebuvo pateikta.

"Šis sprendimas buvo skausmingas, juolab, kad ponia Rowling jau kelias savaites aktyviai ieškojo kitokio sprendinio. Tačiau jis nebuvo priimtas gerai neapsvarsčius ir galiausiai tapo neišvengiamu", - sakoma rašytojos pranešime.

Paskutinio šios serijos filmo "Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis" (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2) pasaulinė premjera įvyks ketvirtadienį Londone. Jame, kaip ir ankstesnėse dalyse, Danielis Radcliffe'as vaidina Harį Poterį, o Emma Watson - geriausią jo draugę Hermionę Įkyrėlę.