11-os dienų K. Middleton ir princo Williamo vizito Kanadoje ir JAV pirmą dieną įprastai santūrūs Kanados gyventojai pametė galvas.

Kembridžo hercogienė išskrido iš Jungtinės Karalystės (JK) vilkėdama tamsiai mėlyną „Roland Mouret“ suknelę, tos pačios spalvos dalykinį „Smythe les Vestes“ švarkelį su auksinėmis sagomis ir avėdama „Manolo Blahnik“ batelius (šį prekės ženklą buvo pamėgusios serialo „Sex ant the City“ personažės). Ji taip pat turėjo 1 440 svarų sterlingų vertės „Mulberry“ rankinę.

Beveik aštuonias valandas trukusio skrydžio metu K. Middleton persirengė populiaraus dizainerio Erdemo Moralioglu tamsiai mėlyną nėrinių suknelę su šviesiai rusvu pagrindu. Ji avėjo kreminės spalvos 175 svaro vertės „LK Bennett“ aukštakulnius su priderintos spalvos rankine.

Vėliau Kembridžo hercogienė persirengė laisvesnio stiliaus „Issa“ (vieno iš mėgstamiausių savo prekės ženklų) suknelę – juodą su mažais baltais paukščiukais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją