Maiklas Boltonas sau ir savo komandai paprašė keturių persirengimo kambarių. Atlikėjo persirengimo kambaryje be tokių įprastų atributų, kaip kėdės, sofa, stalas, pakabos rūbams, veidrodžiai, turėtų būti ir dvi vanilės ar levandų kvapo žvakės. Maisto sąraše, nors jis ir netrumpas, įprasti užkandžiai bei gėrimai: pita, juodosios alyvuogės, bulvių traškučiai be priedų, sūdyti spragėsiai, natūralus medus, žemės riešutų ir natūralus sviestas, įvairūs riestainiai bei angliški keksiukai, kramtomoji guma be cukraus, natūralios obuolių sultys, energetinis gėrimas, pora butelių kokybiško baltojo arba burgundiško vyno bei mineralinis vanduo.

Tuo tarpu Kenny G pateikdamas savo reikalavimus buvo dar kuklesnis. Atlikėjas pageidavo 6 litrų kambario temperatūros vandens ir natūralių riešutų bei įvairių užkandžių jų nedetalizuodamas. Tiesa, atlikėjas taip pat pageidavo vietos restoranuose gamintų sušių, kuriais vaišinsis prieš ir po savo pasirodymo.

„Tai vienas iš tų gana retų atvejų, kuomet atlikėjų pageidavimai yra labai paprasti ir lengvai įgyvendinami. Esminis jų reikalavimas – kokybiškas koncertas susirinkusiai publikai. Ypač daug dėmesio skiriama kokybiško garso užtikrinimui, todėl kartu su atlikėjais atvyksta didelę patirtį turintys garso specialistai. Tiesa, tiek visi atlikėjai, koncertuojantys mūsų arenoje, tiek mes, kviesdamiesi atlikėjus, siekiame, kad kiekvienas koncertas būtų kokybiškas, tačiau šalia techninių dalykų atlikėjai dažnai pageidauja įvairių egzotiškų užkandžių, gėrimų, tam tikrų išskirtinių dalykų persirengimo kambaryje. Šiuo atveju nėra nieko panašaus“, – legendinių atlikėjų paprastumu stebisi koncertą rengiančios kompanijos „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Koncerto organizatoriai taip pat pakvietė Kenny G, kaip didelį golfo mėgėją ir patyrusį žaidėją, išbandyti Lietuvos golfo laukus.
Kenny G į Vilnių atvyko jau šiandien, trečiadienį. Tuo tarpu jo draugas bei scenos kolega M. Boltonas Lietuvos sostinę pasieks tik koncerto dieną, ketvirtadienį, ir, organizatorių teigimu, iš karto po koncerto drauge su Kenny G išvyks.

Didžiulis Vilniuje vyksiančio koncerto išskirtinumas, o kartu ir privalumas gerbėjams – tai, kad paprastai pasirodymus atskirai rengiantys atlikėjai Lietuvoje ant scenos lips drauge. Viename koncerte skambės tiek Kenny G saksofono skleidžiami garsai, tiek išskirtinis M. Boltono balsas, o galiausiai žiūrovai išvys ir bendrą judviejų pasirodymą. Lyriškieji M. Bolonas ir Kenny G atliks geriausius ir jau hitais tapusius kūrinius. Kadangi M. Boltonas visai neseniai išleido naujausią, jau 18-ąjį, duetų su įvairiausiomis pasaulio žvaigždėmis albumą „Gems“, Vilniuje dalis geriausių jo kūrinių („Said I loved you but I lied“, „How am I supposed to live without you“, Love is everything“) suskambės visiškai naujai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją