Neseniai susituokusi pora gyvena netoli Williamo darbovietės – oro pajėgų bazės – šiauriniame Velse.

Naujieji namai – tinkantys ir draugams priimti – tikriausiai bus laikini, kadangi jie nėra pakankamai erdvūs ir patogūs. Dviejų miegamųjų butas nėra laikomas pakankamai dideliu jų šeimos pradžiai ir tam, „ko iš jų tikimasi“, kalbant apie susitikimus ir pramogas britų politikos ir verslo grietinėlei.

Poros atstovas spaudai patvirtina: „Kol kas svarstomi keli variantai ilgalaikiams sprendimams. Poros pagrindiniai namai liks Anglesey miestelyje, o jų namų biuras ir toliau liks St. Jameso rūmuose“.

Tikėtina, kad jie atsikraustys birželio pabaigoje, liepos pradžioje, apytikriai tuo metu, kai jie keliaus po Kanadą ir Kaliforniją. Prieš tai apartamentus reiks nemenkai aptvarkyti. „Jie nebuvo remontuoti jau beveik 15 metų, be to, juose kurį laiką niekas negyveno“, – sako šaltinis iš karališkosios šeimos.

Princas Williamas nemažą dalį vaikystės praleido apjungtuose aštuntame ir devintajame rūmų butuose, kuriuose gyveno jų velionė motina Diana, Velso princesė (šiuo metu tie kambariai naudojami kaip biurai).

Keletas šaltinių pasakojo, kad šviesūs ir erdvūs kambariai bei koridoriai būtų labai tinkami vaikų auginimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją