Tik 175 svarus sterlingų (692 litus) kainavusi „Reiss“ parduotuvėje pirkta C. Middleton suknelė, kuria vilkėdama jauna moteris susitiko su JAV prezidentu Barako Obama ir jo žmona, sukėlė tokį ažiotažą, kad dėl didelio klientų kiekio sutriko kompanijos tinklalapio veikla.

Princo Williamo žmona neabejotinai užtemdė ne tik stilingąją JAV prezidento žmoną, bet ir geru skoniu garsėjančią Jungtinės Karalystės premjero Davido Camerono žmoną Samanthą – abi garsių politikų žmonos rinkosi žinomų dizainerių kurtus rūbus.

„Reiss“ parduotuvės visoje Jungtinėje Karalystėje negali atsiginti pirkėjų. Parduotuvės Kensingtono gatvėje pardavėja žurnalistams sakė, kad vos Kate pasirodė su „Shola“ suknele, parduotuvė vos per dvi minutes internetu pardavė 20 tokių pačių suknelių. Firmos atstovas susiklosčiusią situaciją juokais pavadino „Shola-manija“.

Tai jau ne pirmas kartas, kai stilingoji Kate renkasi „Reiss“ parduotuvių asortimentą ypatingoms progoms – ten pirktą suknelę tuomet dar paprasta mergina vilkėjo ir per sužadėtuvėms skirtą fotosesiją.

Kompanijos įkūrėjas Davidas Reissas „The Daily Mail“ sakė: „Esame labai laimingi, kad Catherine ir toliau išlieka mūsų klientė ir tokiai ypatingai progai pasirinko būtent mūsų rūbą“.

Gana pigus ir kuklus K. Middleton pasirinkimas kontrastavo su M. Obamos rūbais – moteris pasirinko net dviejų dizainerių apdarus. Vieną suknelę jai siuvo dizainerė Barbara Tfank – manoma, kad ji kainavo mažiausiai 1 tūkst. 400 svarų sterlingų (5 tūkst. 536 litus ). Kitos suknelės, kuria pirmoji JAV ponia vilkėjo Dauning Stryte, autorė – Roksandra Ilincic. Jos vertė apie 815 svarų sterlingų (3 tūkst. 222 litus).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją