„Šiuo metu W. Houston dalyvauja ambulatorinėje reabilitacijos klinikos programoje, kur bando įveikti priklausomybę nuo narkotikų ir alkoholio. Atlikėja pati nusprendė atnaujinti gydymą ir taip visiems laikams atsikratyti šių problemų“, - teigia atlikėjos atstovė Jill Fritzo.

47 metų W. Houston, turbūt geriausiai žinoma dėl dainos „I Will Always Love You“, į sceną po pertraukos grįžo 2009 metų pabaigoje – su priklausomybe nuo narkotikų moteris kovoja jau ne vienerius metus.

Tačiau 2010 metų vykę atlikėjos koncertai liaupsių nesulaukė, greičiau priešingai – dainininkei negailėta kritikos. Per koncertą Jungtinėje Karalystėje prieš metus jai staiga ėmė trūkti oro. Koncertuodama Paryžiuje ji atsidūrė ligoninėje dėl kvėpavimo takų infekcijos ir buvo priversta atidėti kelis pasirodymus. Australijoje ji buvo supeikta ne tik gerbėjų, bet ir kritikų.

Dar visai neseniai atlikėja pavadino absurdiškais teiginius, esą ji vėl vartoja narkotikus.

Manoma, kad į reabilitacijos kliniką dainininkė kreipėsi prieš 10 dienų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją