Tačiau nusprendusi, kad ištaigingas būstas Beverli Hilse yra „per daug“ vienišai moteriai, ji ryžosi namą parduoti už 42 milijonus dolerių (100 mln. Lt).

Naujai išplatintos namo nuotraukos rodo, ko gali tikėtis potencialūs pirkėjai už jų pinigus. Nuotraukose matomi įspūdingi Los Andželo panoramos vaizdai, žaidimų kambarys, japoniškas spa, pudravimosi kambarys ir biuras.
2009-aisiais persikrausčiusi į šį puikų būstą aktorė paminėjo savo 40 gimtadienį. Namas tikrai tinka vakarėliams: prie įėjimo įrengtas Koi tipo tvenkinys, baseinas su mažu gretimu nameliu persirengimui, name yra penki miegamieji ir 8,5 vonios kambarių.

Naujo filmo „Just Go With It“ (Suvaidink mano žmoną) žvaigždė daugiau kaip dvejus metus renovavo šį 836 kvadratinių metrų ploto namą, esantį kalvose virš Sunset bulvaro. Už jį J. Aniston 2006-aisiais sumokėjo 13,5 mln. dolerių (32,4 mln. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją