Kembridžo hercogienė ir jos sesuo pirmą kartą po vestuvių visuomenei pasirodė dėvėdamos drabužius, kuriuos gali be vargo įsigyti ir paprasti mirtingieji. Kate atrodė švytinti, apsirengusi rugiagėlių spalvos mėlyna suknele už 49,99 svaro (apytikriai 194 Lt) ir avėdama juodus „LK Bennett“ odinius batelius, kainuojančius 129,99 svaro (apytikriai 503 Lt) (tuos pačius batelius ji avėjo vestuvių išvakarėse, kai atvyko į „The Goring“ viešbutį). Prie suknelės ji priderino paprastą juodą švarkelį.

Viešam išvykimui iš „The Goring“ viešbučio Pippa apsirengė „Zara“ trumpą klasikinį dvieilį sodriai mėlyną švarkelį, kuris kainuoja 69,99 svaro (apytikriai 270 Lt) ir figūrą paryškinančius baltus džinsus, prie jų priderino pilkšvą rankinę (146 svarai – 565 litai, „Modalu“) ir odinius amerikiečių prekės ženklo „Tory Burch“ batelius už 120 svarų (465 litai).

Nėra žinoma, ar merginos rinkosi apdarus tyčia susitarusios, tačiau tai galima numanyti, turint omenyje artimus jų santykius – Kate vadina Pippą savo geriausia drauge. Ar tai buvo sutapimas, ar sąmokslas – šis taktinis žingsnis joms puikiai pavyko.

Demokratiškos aprangos kainos – Kate apsirengė už 180 svarų (apytikriai 697 Lt), o Pippa – už 340 svarų (1316 Lt) – yra ryškus kontrastas merginų vestuviniams drabužiams, kurie Middletonų šeimai atsiėjo 60 000 svarų (apytikriai 232 200 Lt), neskaičiuojant stambios sumos už vakarines sukneles.

Kate vestuvinė suknelė, pasiūta pagal užsakymą „Alexander McQueen“ mados namuose, kainavo 40 tūkst. svarų (apytikriai 155 000 litų), o Pippos – 20 tūkst. svarų (77 400 litų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)