Net ir po iki paryčių užsitęsusio vestuvių vakarėlio kitą dieną P. Middleton tiesiog švytėjo ir noriai dalijo nuostabią šypseną.

Apsitempusi baltais džinsais ir prie jų puikiai priderinusi mėlyną švarką ir šilko palaidinę mergina tikrai nenuvylė milijonų savo gerbėjų, kurie džiaugiasi atradę dar vieną stiliaus ikoną.

Įsispyrusi į patogius, bet elegantiškus bekulnius batelius, kurių detalės itin derėjo su švarko sagomis ir stilinga talpia rankine, mergina dar kartą įrodė turinti stiliaus jausmą, ne ką prastesnį nei vyresnės sesers.

Vakarėlių planuotoja šeštadienį iš „Goring“ viešbučio išvyko kartu su mama Carole, tėvu Michaelu ir 23 metų broliu Jamesu.

Ponia C. Middleton, kuri penktadienį sulaukė daugybės liaupsių dėl blankiai melsvo kostiumėlio, ir šeštadienį žavėjo elegancija – ji vilkėjo baltą kostiumėlį su madingais mėlynais akcentais.

Tėvas ir sūnus Middletonai atrodė puikiai nusiteikę ir atsipalaidavę – tai išdavė prasegti marškiniai ir laisvesnio stiliaus švarkai. M. Middletono šypsena išdavė, kad šeimos biudžetas nejaučia nuoskaudos dėl 100 tūkst. svarų sterlingų, išleistų vyresnėlės dukters vestuvėms.

27 m. Pippa Middleton po vestuvių tapo pasauline sensacija, internete pasirodžius jos nuotraukoms, kuriose ji užfiksuota iš nugaros. Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ buvo sukurta galybė puslapių jos garbei, vienas iš kurių, „Pippa Middleton Ass Appreciation Society“ („Pippos Midleton užpakalio gerbėjų draugija“), turi daugiau nei 44 tūkst. pasekėjų. Jis jau ima konkuruoti su Pippos Middleton gerbėjų puslapiu, kuris turi apie 92 tūkst. pasekėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją