"2011 metų balandžio 16 dieną, 8 val. 5 min. mūsų brangus dr.Bijanas Pakzadas ramiai mirė šalia esant jo šeimos nariams", - sakoma šeštadienį paskelbtame garso pranešime, kurį parengė Beverli Hilse esanti Bijano prabangių drabužių parduotuvė.

Dizainerio atstovai jo mirties priežasties nepaskelbė, tačiau tinklalapyje TMZ pasirodė pranešimas, kad ketvirtadienį vakare Bijanas buvo paguldytas į ligoninę "Cedars-Sinai" dėl insulto.

Būsimasis dizaineris, kuris 1944 metais gimė Teherane, 1973 metais emigravo į JAV, o 1976 metais Beverli Hilse buvo atidaryta prabangi Bijano parduotuvė "Rodeo Drive", kuri vėliau tapo žinoma kaip "brangiausia pasaulyje parduotuvė".

Su ženklu "Bijan" buvo siuvami vyriški drabužiai, taip pat gaminami kvepalai vyrams ir moterims.

"Bijan" ženklu pažymėtus drabužius dėvėjo prezidentai Barackas Obama, George'as W.Bushas, Ronaldas Reaganas, aktoriai Arnoldas Schwarzeneggeris, Tomas Cruise'as ir Anthony Hopkinsas, taip pat - dizainerio kolegos Giorgio Armani, Tomas Fordas ir Oscaras de la Renta.


Bijanas, kuris turėjo tris vaikus iš dviejų santuokų, taip pat garsėjo savo automobilių kolekcija.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją