Ši Berkšyro grafystėje, Bradfield Southend kaime esanti Viktorijos laikų vila yra namas, kuriame gyveno Middletonai, kai gimė Kate. Ten jie pradėjo sėkmingą savo užsakymų paštu verslą, prieš persikeldami į didesnį namą, kai Kate buvo 13 m.

K. Middleton vaikystės namai, kuriuose ji praleido pirmuosius trylika savo gyvenimo metų, bus parduoti birželio mėn. įvyksiančio aukciono metu, pardavėjams tikintis pasipelnyti iš karališkųjų vestuvių karštinės.

Bradfield Southend kaime stovintis keturis miegamuosius turintis namas yra viena iš autobusu organizuojamų „Middleton Country” ekskursijų lankytinų vietų, kuri nuo tada, kai praėjusiais metais buvo paskelbta apie panelės Middleton sužadėtuves su princu Williamu, pritraukia turistų iš viso pasaulio.

Bendrą sieną su kitu pastatu turinti Viktorijos laikų vila būtų puiki vieta vienam iš fanatiškų karališkųjų suvenyrų kolekcininkų eksponuoti savo kolekciją, o jos sąsaja su karališkąja šeima leistų išnuomoti ją atostogoms už papildomą kainą. Šiuo metu ji yra išnuomota gyventojams, bet šeimininkai nusprendė, kad dabar yra tinkamas laikas ją parduoti.

Dudley Singletonas, gegužės 31 d. tvarkęs pirkimo reikalus Pangbourne, teigė: „Visuomet yra įmanoma, kad kas nors gali norėti nusipirkti jį kaip investiciją, nes, jei Kate taps karaliene, vieną dieną kai kas gali panorėti atidaryti jame muziejų ir imti mokestį iš žmonių už jo apžiūrą”.

„Taip pat yra tikimybė, kad kas nors gali norėti nusipirkti jį kaip atostogoms nuomoti skirtą namą, bet jei jis bus parduotas tam, kuris nori jo kaip namų, nesu tikras, kad sąsaja su karališka šeima pritrauks milžinišką priemoką”, - teigė išvaržytojas.

„Tai yra ne tas pats kaip pirkti ką nors kaip suknelė (kurią būdama studentė demonstravo panelė Middleton), kuri neseniai buvo parduota aukcione už 78 tūkst. svarų sterlingų (apie 305 tūkst. litų). Vis dėlto, juk tai yra namas, taigi, manau, kad kaina bus smarkiai padidinta“, - teigė ekspertas

„Aš tikiuosi, kad bet koks su namo pardavimu susijęs viešumas leis daugiau žmonių toje kainos kategorijoje suprasti, kad tai yra labai geras nekilnojamas turtas, o tai gali reikšti daugiau kainos siūlytojų”, - aiškino D. Singletonas.

Pradinė namo kaina yra 460 tūkst. svarų sterlingų (apie 1,8 mln. litų), atitinkanti įprastinę kaime esančio nekilnojamojo turto kainą. „West View” vadinamas namas yra vos už 2 mylių nuo dabartinių Middleton šeimos namų netoliese esančiame Bucklebury kaime.

K. Middleton tėvai Michaelas ir Carole nusipirko „West View” 1979 m., kai abu dirbo „British Airways”, ir gyveno jame, kai 1982 m. gimė būsimoji princesė.

„West View” esančiame vaikų žaidimų kambaryje 1987 m. Middletonai pradėjo savo užsakymų paštu verslą „Party Pieces”, pardavinėdami vaikų šventėms skirtas priemones.

Verslas buvo labai sėkmingas ir įgalino porą atsisakyti savo nuolatinių darbų, persikelti į didesnį namą ir leisti savo tris vaikus mokytis į Viltšyre esantį Marlborough koledžą.

D. Singletonas, kuris pardavė Middletonų namą, kai šie 1995 m. persikraustė, teigė, kad, jei šiandien K. Middleton sugrįžtų į jį, jis atrodytų jai „labai pažįstamas”, nes yra „beveik toks pats, kokį jie paliko”.

Middletonai praplėtė pirmąjį aukštą, kad virtuvė būtų didesnė, ir papildomai pastatė vaikų žaidimo kambarį, kuris išliko nepakitęs, kaip ir vidiniame kieme esantis sodas, kuriame jų dukra žaisdavo su savo jaunesne seserimi Pippa ir broliu Jamesu.

Be to, namas yra netoli kaimo mokyklos, kurioje panelė Middleton trumpai lankė vaikų darželį prieš pereidama į privačią St. Andrew mokyklą Pangbourne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją