Pernai antrą kūdikį vyrui aktoriui Vensanui Kasseliui pagimdžiusi gražuolė vilki tik pusiau perregimus, lengvučius apatinius, išryškinančius kūno linijas.

M. Belucci niekada neatsisako nuo erotiškų fotosesijų. Ji netgi fotografavosi apsinuoginusi pirmo ir antro nėštumo metu. Ką gi, žiūrint į nuotraukas žurnale „GQ“ matosi, kad motinystė nė trupučio nepakenkė aktorės grožiui.

Monica Bellucci
Tiesa, interviu žurnale „GQ“ nebuvo erotiškas, aktorė daugiausiai kalbėjo apie politiką. „Kalbėti su Belucci apie valstybės reikalus – tas pats, kaip sergant diabetu ateiti į konditerijos gaminių parduotuvę“, – cituoja Holivudo gražuolę kalbinusio žurnalisto žodžius „Ekspress-gazeta“.

Primename, kad M. Belucci pagimdė antrą kūdikį būdama 45 m. Nepaisant brandaus amžiaus, aktorė be vargo pastojo. Ji įsitikinusi, kad turi būti dėkinga genams – jos senelė pagimdė būdama 47 m.

„Man pasisekė. Žinau, daugelis moterų pasirengusios keliais pereiti dykumą, kad tik pastotų. Jei susidurčiau su sunkumais, būčiau viena iš jų“, – teigė M. Belucci.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją