Oficialiame reperio pranešime rašoma, kad jis atsisakys pinigų dėl pilietinio karo Libijoje. Lėšas jis atiduos vaikų paramos organizacijai UNICEF. Nepranešama, kokio dydžio honoraras.

50 Cent prisideda prie kitų atlikėjų, kurie jau atsisakė įvairiu laiku iš M. Gaddafio gautų pinigų. Prieš kelias dainininkės Beyonce ir Nelly Furtado pranešė paaukosiančios labdarai po milijoną dolerių, gautų iš Libijos lyderio.

Atsisakyti M. Gaddafio honoraro susiruošė ir dainininkas Usheris. Jis žada skirti pinigus žmogaus teisių organizacijoms – „Amnesty International“ ir kitoms.

M. Gaddafio klano organizuotose vakarėliuose yra koncertavę ir Lyonelis Ritchie’is, Mariah Carey. Jiedu neketina atsisakyti pinigų, tik M. Carey pažadėjo išleisti labdaringą singlą, o gautus pinigus skirti žmogaus teisių organizacijoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją