„Kaip žinote, myliu Browną (universitetą) ir mėgstu studijas daug labiau už kitką – rašo ji. – Tačiau pastaruoju metu turėjau tiek daug reikalų, kad būti studente ir vykdyti kitus savo įsipareigojimus tapo šiek tiek neįmanoma“.

Filmų apie jauną burtininką Harry Potterį žvaigždė, kuri dabar yra pirmakursė prestižinei „Ivy League“ priskiriamame universitete, pridūrė norinti skirti daugiau laiko paskutinei filmų serijos daliai.

„Nusprendžiau truputį laiko atsitraukti nuo studijų ir užbaigti savo darbą su Harry'io Potterio filmu (paskutinė dalis pasirodys šią vasarą) ir dėmesį skirti savo profesiniams ir aktorystės projektams, – tęsia mergina. – Ir toliau sieksiu mokslinio laipsnio. Tiesiog tai užtruks vieną ar du semestrus ilgiau nei aš prieš tai galvojau:)“.

Savo laišką svetainėje ji baigia taip: „Tikiuosi, kad jums visiems gerai sekasi. Ačiū jums visiems už nuolatinę paramą. Emma xx.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją