Išsišokėlės 50 metų aktorės M. Leo apdovanojimų kalba šokiravo daugelį – aktorė atvirai išsityčiojo iš „Oskarų“ ceremonijos. „Kai stebėjau Cate (Blanchett) prieš dvejus metus, viskas atrodė taip f****** paprasta“, – sušuko aktorė.

Pusė žiūrovų daugiau nei tris tūkstančius vietų turinčiame „Kodak“ teatre nuščiuvo, kita pusė puolė juoktis. Kino apžvalgininkai atkreipė dėmesį, kad Melissa Leo tapo pirmąja „Oskaro“ laureate, tiesiai šviesiai nusikeikusia scenoje.

Tai ne pirmas aktorės išsišokimas – M. Leo šokiravo ir savo ironiška „Oskarų“ reklamine kampanija. Aktorė pateikė vulgarią „Oskarų“ reklaminę nuotrauką su įspūdinga iškirpte ir pareiškė, kad visa apdovanojimų ceremonija yra „savęs demonstravimas“. O kiek anksčiau, atsiimdama „Auksinį gaublį“ už geriausią antraplanį moters vaidmenį, ji mestelėjo dviprasmišką užuominą apie tai, kad praleido naktį viešbutyje kartu su filmo „Kovotojas“ režisieriumi Davidu O. Russellu.

„Oskarą“ Melissa atsiėmė iš Holivudo veterano Kirko Douglaso rankų. 94 metų aktorius pajuokavo, kad gyvenime M. Leo atrodo kur kas gražesnė, nei filme „Kovotojas“. „Tu irgi visai neblogas. Gal susitikime po apdovanojimų?“ – flirtavo aktorė.

Net Melissos partneris filme „Kovotojas“ Christianas Bale‘as, garsėjantis nevaldomu elgesiu, atsiimdamas „Oskarą“ už geriausią antraplanį vyro vaidmenį, buvo neįtikėtinai kuklus ir pareiškė, kad savo kalboje tikrai nevartos žodžio iš F raidės.

Abu skandalingus aktorius – Melissą Leo ir Christianą Bale‘ą galima išvysti šiuo metu Lietuvos kino teatruose rodomame dviem „Oskarais“ apdovanotame filme „Kovotojas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją