Praėjus vos kelioms dienoms po apdovanojimo už vaidmenį kino filme „Nematoma pusė” („The Blind Side”) aktorei buvo suduotas skaudus smūgis asmeniniame gyvenime - į viešumą iškilo informacija apie jos tuometinio vyro Jesse Jameso neištikimybę.

S. Bullock oriai išgyveno šią asmeninio gyvenimo dramą, įsivaikino mažylį ir po metų visa švytinti sugrįžo į „Oskarų“ sceną.

Viena iš ceremonijos vedėjų Anne Hathaway, pristatydama S. Bullock, sakė: „Man tai yra ypatinga akimirka: galimybė pristatyti moterį, kuri kaip atlikėja yra savo profesijos viršūnėje ir, vis dėlto, kuria turbūt yra žavimas labiau dėl to, koks ji yra žmogus”, - teigė A. Hathaway.

Televizijos realybės šou žvaigždė bei motociklų verslu užsiimantis J. Jamesas ir S. Bullock buvo vedę 5 m. Likus mėnesiui iki Oskarų apdovanojimų, jie parsivežė į namus naujagimį Louisą Bardo Bullocką. Vėliau „ABC” „Nightline” S. Jamesas teigė, kad buvo labiausiai nekenčiamas žmogus pasaulyje už tai, kad jo neištikimybė aptemdė svarbiausią S. Bullock karjeros pasiekimą.

Praėjusį mėnesį J. Jamesas susižadėjo su tatuiruočių meistre Kat Von D.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją