Kaip visada, buvo populiari ir juoda spalva. Visus nustebino Cate Blanchet pasirinkta švelniai rausva „Givenchy“ suknelė su geltonais papuošimais, ryškiai violetinė „Rodarte“ Natalie Portman suknelė ir avietinė Scarlett Johansson suknelė iš „Dolce & Gabbana“. Viena iš įspūdingiausių buvo Amy Adams tamsiai mėlyna suknelė, sukurta Micko Jaggerio sužadėtinės dizainerės L’Wren Scott, kuri buvo ir vyšninės Penelope Cruz suknelės kūrėja.

Gwyneth Paltrow ir Jennifer Lawrence pasirinko minimalistines Calvino Kleino sukneles. J. Lawrence suknią siuvo C. Kleino mados namų dizaineris Francisco Costa. Priešingybė joms buvo ryškios, blizgančios, raudonos Anne Hathaway, Jennifer Hudson ir Sandra Bullock suknelės.
S. Bullock suknelę sukūrė dizainerė Vera Wang.

Antrus metus populiarios lengvos, kūno spalvos suknelės – Hilary Swank vilkėjo blizgią, sidabro spalvos „Gucci“ suknelę, Mandy Moore – romantišką dizainerės Monique L’Hullier suknelę, Halle Berry – puošnią, su šleifu suknelę.

Celine Dion pasipuošė rafinuota „Armani Privé“ suknele ilgomis rankovėmis. Ji paryškino puikią neseniai pagimdžiusios dainininkės figūrą.

Mila Kunis su švelniai alyvine „Elie Saab“ suknele atrodė gaiviai ir jaunatviškai.

Renginyje dainavusi Florence Welch pasidabino vintažine Valentino suknele.

Helena Bonham-Carter (vaidinusi filme „Karaliaus kalba“) buvo tarp juodos spalvos gerbėjų – ji vilkėjo devinto dešimtmečio Colleen Atwood suknelę su vėduokle.

Nuomonės apie gotikinę Sharon Stone suknelę pasidalino į dvi stovyklas – ji atrodė šiurpokai su juoda, kostiumą iš filmo „Juodoji gulbė“ primenančia suknele, kita vertus, kaip 52 m. moteris, neginčijamai seksualiai.

Sėkmės ir pripažinimo sulaukė Reese Witherspoone „Armani Prive“ juoda suknele su balta juostele bei į kasą surišti plaukai. Ji kiek priminė 2001 m. geriausia aktore išrinktos Julios Roberts suknelę, kurtą Valentino.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją