“Aš juokaudamas tai parodžiau keletui draugų. Tačiau vyrukas iš baro, kuriame mes buvome, pastebėjo mane ir nusamdė kitai dienai. Man sekėsi labai blogai. Aš šokau pagal dainą “Leave Your Hat On”. Mano mama ir sesuo po to stengėsi mane visaip pralinksminti.”

Nepaisant šio bandymo, J. Bardemas negalėjo atsispirti traukos aktorystei, tad nusprendė būti aktoriumi. J. Bardemas yra kilęs iš aktorių šeimos - jis yra aktorių Rafaelo Bardemo ir Matilde Munoz Sampedro anūkas.

41 metų aktorius, kuris yra nominuotas Oskarui Geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį filme “Biutiful”, sakė laikraščiui “The Times”: “Aš supratau, kad tampu aktoriumi, tad pamaniau, kad jei tai darysiu, dėl savo pavardės turiu tai daryti gerai.”

J. Bardemas yra vedęs aktorę Penelope Cruz. Jis yra patenkintas savo karjera ir teigia, kad yra laimingas, galėdamas perteikti ekrane įvairias istorijas.

“Ką aš galiu pasakyti, aš aktorius, aš noriu dirbti, aš esu laimingas šunsnukis! Tai yra vienintelis dalykas, kurį aš moku daryti. Jokių kitų sugebėjimų aš neturiu. Patikėkit manimi, aš nesu ypatingas”, - sakė aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją