Pasak “NY Daily News”, policijai apie girtą M. Burgess pranešė iš šio bendrabučio. Gali būti, kad skambino merginos bendrabučio kaimynė. Pašnekovė policijai papasakojo, kad girta “Jaunoji mis Arkanzasas” susiruošė pasivaikščioti.

Greitai policija aptiko merginą gatvėje. M. Burgess vos laikėsi ant kojų, tad policija ją palydėjo į nuovadą. Manoma, kad jai bus pateikti oficialūs kaltinimai dėl to, kad ji girta buvo viešoje vietoje. Teismo posėdis įvyks 2011 metų vasario mėnesį.

Pati Megan Burgess nepadarė jokių oficialių pareiškimų ir su žurnalistais nebendravo. Sausio 23 dieną socialiniame tinkle “Facebook” buvusi jos paskyra buvo panaikinta.

2011 metų konkursas “Jaunoji mis Arkanzasas” vyko sausio mėnesio pradžioje. Jame dalyvavo ir M. Burgess, kuri perdavė gražuolės karūną savo įpėdinei. 2011 metais šio jaunuolių grožio konkurso nugalėtoja tapo Mary-Kate Hartley.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją