Pora atrodo tokie įsimylėję, jog Los Andžele vykusio „Art of Elysium” labdaros renginyje ant Kat Von D kairės rankos bevardžio piršto pastebėtas sidabrinis žiedas su deimantu verčia spėlioti, ar pora nėra susižadėjusi.

Pora, kuri susitikinėja nuo praėjusių metų rugpjūčio mėn., pozuodami fotografams, negalėjo atitraukti vienas nuo kito rankų. 41 m. J. Jamesas atrodė labai rimtas, dėvėdamas didžiąją dalį jo tatuiruočių slepiantį juodą kostiumą ir kaklaraištį. Televizijos realybės šou „LA Ink” dalyvė Kat Von D, priešingai, pademonstravo daugybę savo tatuiruočių, vilkėdama aptemptą sidabrinės spalvos suknelę ir avėdama mėlynos spalvos aukštakulnius batelius.

J. Jamesas, kuris praėjusį birželį išsiskyrė su Sandra Bullock, neslepia savo jausmų 28 m. Kat Von D. Po vakar vakare vykusio renginio J. Jamesas savo „Twitter” puslapyje parašė: „thekatvond Baby, tu man padedi taip lengvai daryti viską, kad parodyčiau, kokia tu esi nuostabi. Man yra visiškai aišku. Mano antroji pusė”.

Kat Von D atsakė: „@FreeJesseJames. Ačiū už tai, kad visada mane remi ir tiki viskuo, ką darau. Bet labiausiai, ačiū už tai, kad esi mano geriausias draugas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją