Buvęs prekeivis narkotikais, kurio debiutinio albumo buvo parduota virš 10 mln. kopijų, savo pasekėjams žadėjo „didelius pinigus“, jei jie pirktų įmonės „H & H Imports“ akcijas.

Jo kompanija „G-Unit Brands“ turi įsigijus 12,9 proc. „H & H Imports“ akcijų. Pastaroji yra įmonės „TV Goods“ kompanija. „TV Goods“ kaip tik užsiima naujos „50 cent“ ausinių kolekcijos „Sleek“ marketingu.

Reperis parašė, kad „H & H Imports“, kurios akcijos prekiaujamos kodiniu pavadinimu HNH1, turėjo „vieną iš 15 svarbiausių šių metų produktų. Jeigu techniškai įsitrauksite, aš jums dirbsiu. DIDELI PINIGAI“.

Po to per keletą dienų buvo nupirkta 9,24 milijonai kompanijos akcijų ir jų vertė staigiai išaugo.

Tai buvo didelis pastiprinimas kompanijai, kuri iki rugsėjo pabaigos dirbo su 3,3 mln. dolerių (8,6 mln. Lt) nuostoliu ir turėdama tik beveik 200 000 dolerių (520 000 Lt) apyvartinių lėšų.

„50 Cent“ nusipirko šios kompanijos akcijų lapkričio 30-ąją, praėjus savaitei po to, kai ji pasiūlė pirkėjams 180 mln. akcijų už 17 amerikinių centų (44 ct).

Praėjus keletui savaičių reperis nusprendė prijungti įmonę prie „Twitter“ ir atgaivino jos akcijų augimą, pasiekusį net 50 centų (1,3 Lt) ribą.