Vokiečių įmonės „Lurssen“ pagamintai prabangiai jachtai specialiai sukurta programinė įranga leidžia keleiviams kontroliuoti viską, išskyrus kapitono vairą. Ir visa tai galima daryti su keletu „iPad“ prisilietimų.

„Solemates“ yra pirmoji liukso klasės jachta su šia technologija. Joje šiuo metu pramogauja garsusis repo muzikantas Seanas „P. Diddy“ Combsas, jo mergina Kim Porter ir jų dukros D‘Lila ir Jessie.

Naudodamas nemokamai išduotus „iPads“ planšetinius kompiuterius milijonierius pramogų pasaulio ryklys ir jo šeima galės kontroliuoti visas laive esančias pramogas, klimato sistemas, užuolaidas ir šviesas jų kajutėse. Vienu piktogramos spustelėjimu jiems bus suplaktas kokteilis „Pina Colada“.

„Artimiausiu metu „Apple Store“ internetinėje parduotuvėje tikrai nerasite tokios programėlės parsisiuntimui, – teigia šią jachtą nuomojančios įmonės „Luxury Yacht Group“ agentas Rupertas Connoras. – Kapitonas duoda kiekvienam svečiui po atskirą „iPad“, kai jie yra laive. Ir jie jį gali pasilikti vien tik sau per visą kelionę“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją