Tačiau štai, ko jūs, greičiausiai, dar nežinojote apie Johnny Deppą:
Jis paniškai bijo klounų.

Net dukart įrašinėjo dainas su grupe „Oasis“. Kūrinyje „Fade In-Out“ (iš albumo „Be Here Now“) jis atliko pagrindinę gitaros partiją, nes Noelis Gallagheris buvo toks girtas, kad nesugebėjo nulaikyti rankose instrumento.

1994-aisiais aktorius buvo suimtas už viešbučio kambario nuniokojimą. Tačiau J. Deppas paaiškino, kad dėl incidento kaltas šarvuotis, kuris slėpėsi spintoje, vėliau pašėlo, sulaužė baldus ir iššoko pro langą.
Buvo susižadėjęs su Sherilyn Fenn, Kate Moss, Jennifer Grey ir Winona Rider. 1983 m. vedė Lori A. Allison, su kuria kartu pragyveno trejus metus.

Pasipiršęs aktorei W. Ryder, jis pasidarė tatuiruotę „Winona forever“. Kai juodu išsiskyrė, J. Deppas panaikino raides „n“ bei „a“ ir šiuo metu jo ranką puošia užrašas „Wino forever“.

Grojo gitara grupėje „The Kids“. Šiuo metu yra grupės „P“ narys.
Vaidino septyniuose filmuose, kurių pavadinimuose yra jo personažo vardas: „Edvardas Žirkliarankis“, „Cry-Baby“, „Ką valgo Gilbertas Greipas“, „Edas Woodas“, „Don Žuanas DeMarco“, „Donnie Brasko“, „Svynis Todas: demoniškas Flyto gatvės kirpėjas“.

Džeko Sperou vaidmenį kūrė remdamasis roko legendos Keitho Richardso bei „Looney Tunes“ personažo „Pepe Le Pew“ prototipais.

Būdamas vaiku buvo alergiškas šokoladui.

Su dukra Lily-Rose Melody labiausiai mėgsta žiūrėti „Šreką“ ir „Žuviuką Nemo“. Paties aktoriaus mylimiausias serialas – „Midsomerio žmogžudystės“.

Yra restorano „Man Rey“ Paryžiuje bendrasavininkis (kartu su Seanu Pennu bei Johnu Malkovichium). Restorane patiekiama Tibeto virtuvė.

Turi naktinį klubą Estijos mieste Tartu. Klubo pavadinimas - "Who wouldn't like Johnny Depp?".

Būdamas 16-os metė mokyklą dėl muzikanto karjeros.

Išmoko prancūzų kalbą, kad galėtų susikalbėti su mylimosios V. Paradis tėvais.

Dievina Marloną Brando.

2006-aisiais išrinktas žvaigžde, mieliausiai dalinančia autografus. Beje, aktorius nepasirašinėja ant nuotraukų, kuriose įamžinti jo vaikai.

Filme „Matrica“ turėjo vaidinti Neo, tačiau kompanija „Warner Bros“ tuo metu manė, jog jis yra ne pakankamai pelningas aktorius, todėl pasirinko Keanu Reevesą.

J. Deppas turi du sidabrinius dantis.

Drauge su Angelina Jolie 2005-aisiais buvo pakviestas vaidinti juostoje „Ponas ir ponia Smitai“, tačiau dėl įtempto filmavimų grafiko vaidmens atsisakė. Po penkių metų jis vis tik susitiko su A.Jolie filmavimo aikštelėje. Šįkart jie suvaidino juostoje „Turistas“.

J. Deppas yra didžiulis „The Rolling Stones“ bei romų grupės „Taraf de Haidouks“ gerbėjas.

2007-aisiais uždirbo 92 milijonus dolerių.

Aktorius yra artimas režisieriaus Emiro Kusturicos draugas.

Su V. Paradis augina vynuoges ir savo rančoje San Tropeze patys gamina vyną.

Į aktorystę J. Deppą atvedė Nicolas Cage`as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)