Beveik 100 laimingųjų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir Marijampolėje nuo kalvų riedės milžiniškame kamuolyje ir patirs smagių, su niekuo nepalyginamų emocijų.

Atrinktųjų akcijos dalyvių anketos išsiskyrė entuziazmu ir šmaikštumu. Pasak sąmojingiausiųjų, išmėginti zorbą juos paskatino noras „pasijusti mėnuliu, besisukančiu aplink žemę“ ir todėl, kad „taip liepia širdis“. Dauguma dalyvių tiesiog troško patirti ypatingų įspūdžių ir išbandyti naujovę.

Dalyvių lūkesčius „Audimas“ išpildys jau netrukus, o įspūdingiausias zorbingo akimirkas užfiksuos fotografai. Nuotraukas dalyviams atsiųsime elektroniniu paštu.

Apie tikslią renginio datą ir laiką dalyvius informuosime asmeniškai.

Lauksime atvykstant išbandyti judėjimo laisvės!

Patalpintos tik kokybiškos laimėtojų nuotraukos. Visi laimėtojai bus informuoti asmeniškai. Reportažas ir nuotraukos iš pristatymo bus patalpinti po renginio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją