Komitetas gavo 14 skundų dėl dienos metu per televiziją rodomos kvepalų reklamos. Daugiausiai nusiskundimų buvo gauta iš tėvų, kurie baiminosi, kad jų vaikai gali pamatyti „beveik nuogą dainininkę“, gulinčią vonioje. Taip pat tėvų nepasitenkinimą sukėlė ir atvira šilkinė Beyonce suknelė, kurią reklamoje dėvi atlikėja.

Komitetas sutiko, kad reklama iš tikrųjų yra atvira ir neturi būti transliuojama dienos metu. Vis dėlto ASA pabrėžė, kad nepaisant to, reklamoje nėra jokio akivaizdaus seksualinio konteksto ir dainininkė nepasirodo joje visiškai nuoga. Ekspertų manymu, tokia reklama negali nieko įžeisti.

Reklamą ėmėsi ginti kvepalų gamintoja „Coty“. ASA komisijai parengtame pareiškime teigiama, kad televizijos reklamoje yra tiesiog demonstruojamas JAV dainininkės stilius, kurį galima apibūdinti kaip „seksualią prabangą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją