Trimis skirtingais „Mercedes“ S klasės automobiliais į prabangų viešbutį sostinės Senamiestyje atvykę vokalistas Mortenas Harketas, gitaristas Paulas Waaktaar-Savoy'us ir klavišininkas Magne Furuholmenas buvo puikiai nusiteikę ir jokių papildomų pageidavimų nereiškė.

Muzikantai neprašė apsaugos, kuri galėtų juos lydėti pasivaikščiojimo metu, todėl neaišku, ar jie planuoja pasivaikščioti po miestą incognito, ar liks viešbutyje iki pat koncerto.

M. Furuholmenas Vilniaus oro uoste buvo pasitiktas su gėlėmis, nes vakar šventė savo gimtadienį. Rygoje jis buvo gerbėjų apdovanotas migdoliniu namų gamybos tortu.

Rygoje koncertas buvo beveik anšlaginis. Publika palankiai sutiko ir apšildančią vokalistę - Lietuvos dainininkę Jurgą. Rankos ir kojos traumą patyrusi lietuvė gipsą sumaniai užmaskavo po ilgarankoviu drabužiu.

Koncerto akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją