„Mes esame susižadėję ir abu labai laimingi, - ketvirtadienio vakarą prieš „Lakers” parodomąsias varžybas su „Golden State Warriors” teigė S. Vujačičius. - Tai yra gerai ir dabar mes galėsime sutelkti dėmesį į kitus dalykus.“

Tris kartus „Grand Slam” čempionės M. Šarapovos agentas patvirtino šią informaciją „The Associated Press” atsiųstame elektroniniame laiške.

S. Vujačičius teigia, kad pasipiršo tenisininkei per jų pirmojo susitikimo draugo vakarėlyje vienerių metų sukaktuves. „Tai turbūt senamadiška, – sakė S. Vujačičius. – Aš turėjau padaryti tai kaip džentelmenas”.

S. Vujačičius pranešė, kad vestuvių datos dar nepasirinko.

Savo pirmąjį didįjį apdovanojimą M. Šarapova laimėjo 2004 m. Vimbldone, kai jai buvo 17 m. Vėliau 2006 m. ji laimėjo „U.S. Open”, 2008 m. - „Australian Open” ir pateko į pirmąją Moterų teniso asociacijos (WTA) reitingo vietą. Dėl peties operacijos ir alkūnės traumos tenisininkė buvo priversta praleisti du praėjusius sezonus. Šiuo metu M. Šarapova reitingų lentelėje užima 18 vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją