J.Bieberio nagų lakas

Nagų priežiūros produktų gamintoja „Nicole by OPI“ ketina išleisti nagų lako kolekciją, kuri buvo įkvėpta 16-mečio popdievaičio Justino Bieberio muzikos. Kolekcijos spalvos, pavadintos pagal atlikėjo dainas, pavyzdžiui, „One less lonely girl“ ir „OMB“ bus pardavinėjamos „Walmart“ prekybos sistemoje nuo šių metų gruodžio. Manote, jog keista paauglių žvaigždutei susidėti su grožio produktų gamintoju? Tuomet pažiūrėkite į kitus CNN pristatomus keistus garsenybių produktus.

Danny DeVito Limoncello

Aktorius Danny DeVito praktiškai tiesiogine to žodžio prasme iš citrinų išspaudė limonadą, kai pasirodė laidoje „The View“ neišsimiegojęs ir tikriausiai įkaušęs. Laidoje jis pripažino, kad naktį prieš tai su George‘u Clooney mieste išlenkė „septynis Limoncello“ (likeris). Praėjus metams šmaikštuolis aktorius pristatė savo „Danny DeVito Premium Limoncello“, kurį importavo iš pietvakarių Italijos. „Tai beveik tas pats, kas įsipilti stiklinę saulės spindulių iš Italijos Sorentino pusiasalio, – rašoma produkto puslapyje.

Heidi Klum saldainiai

Užkandžiavimais Heidi Klum riebalų neturinčiais saldainiukais tikriausiai nepadės jums pasiekti šio apatinių gamintojo „Victoria‘s Secret“ supermodelio figūros, tačiau jie gali būti visai skanūs. Laidos „Project Runway“ vykdančioji prodiuserė ir vedėja H. Klum dar 2005-aisiais Jungtinėse Valstijose pristatė savo saldainių liniją „My Favourite Candies“. Anksčiau šie saldainiai be riebalų buvo parduodami tik Europoje.

D.Trumpo kilimai

2007 metais Amerikos turčius Donaldas Trumpas susidėjo su „Miresco Decorative Rugs“ kompanija ir kartu sukūrė kilimų kolekciją. Kad visiems būtų aišku: šie kilimai skirti tik jo grindims.

Kim Kardashian keksiukai

JAV įžymybė Kim Kardashian vasario mėnesį kartu su Los Andželo kepykla „Famous Cupcakes“ pristatė savo vanilinį keksą. Mišinys, pavadintas „Va-Va-Va – Nilla“, buvo tik dalis šios moteriškės firminių produktų arsenalo. Ji turi ir savo firminę drabužių liniją, kvepalus bei „Quick Trim“ dietos sistemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją