Tinklalapio EW.com žiniomis, K. Perry bus kviestinė žvaigždė animacinės komedijos serijoje kalėdine tema, kuriame vaidins save pačią. Šioje serijoje ji pasirodys kartu su „Simpsonų“ serialo herojų lėlėmis.

„Po siaubingos Elmo išdavystės „Simpsonų” lėlės nori pranešti, kad jie stovi petys į petį su Kate Perry”, - šmaikštavo serialo prodiuseris Al Jeans savo pranešime.

Dainininkė su Homeriu ir kitais serialo herojais ne tik atliks „The 39 Days of Christmas”, bet ir vaidins Moe merginą. Taip, ji iškeitė Elmo į Moe.

Be to, jos drabužių pasirinkimui „Sezamo gatvės“ kūrėjai turbūt taip pat būtų nepritarę. Rugsėjo 23 d. PBS šou pranešė, kad po išankstinio vaizdo įrašo transliacijos tinklalapyje „YouTube” sulaukę nusiskundimų per didelės K. Perry iškirptės, jie nebetransliuos K. Perry pasirodymo. Dainininkės pasirodymas „Simpsonuose” buvo nufilmuotas rugsėjo mėn. viduryje, prieš kylant šiam sąmyšiui.

„Simpsonų“ serija „Peštynės prieš Šv. Kalėdas“ bus parodyta per televizijos kanalą „Fox” gruodžio 5 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją