Populiaraus JAV šokių projekto „Dancing With The Stars“ pasiūlymo šokti naujajame laidos sezone sulaukė ne tik labiau kietais kumščiais, o ne grakščiais judesiais garsėjantis S. Stallone, bet ir socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas, buvusi JAV valstybės sekretorė Condoleezza Rice, multimilijonierius verslininkas Ričardas Bransonas. Visi jie, projekto organizatorių liūdesiui, dalyvauti atsisakė.

Šių metų „Dancing With The Stars“ sezone žiūrovams akis teks ganyti į „gelbėtojo“ Davido Hasselhoffo, MTV šou „The Hill“ žvaigždutės Audrinos Patridge, filmo „Purvini šokiai“ („Dirty Dancing“) aktorės Jennifer Grey, ritmenbliuzo dainininkės Brandy šokius.

Sylvesteris Stallone pasiūlymą pasirodyti visų Amerikos žvaigždžių geidžiamoje laidoje atmetė dėl laiko stokos. Šiuo metu veiksmo filmų žvaigždė aktyviai pristato naujausią savo veiksmo filmą „Nesunaikinami“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją