„Maroon 5“ sparčiai išpopuliarėjus, A. Levine’as įgijo drabužiams pinigų negailinčio atlikėjo reputaciją. Dizainerių sukurtus drabužius vilkėti mėgstantis dainininkas neretai pasirodo scenoje dėvėdamas „Yves Saint Laurent” kostiumus.

Vis dėlto, pirmoji atlikėjo drabužių kolekcija gali daugelį nustebinti. Joje pagrindinis dėmesys yra skiriamas paprastumui, įskaitant minimalistinę džinsų kolekciją, paprastus marškinėlius ir odinius švarkus.

Mados šou metu A. Levine’as pristatys ir moteriškų drabužių liniją, kurioje gausu šilkinių suknelių, megztų palaidinukių ir apsiaustų.
Drabužių kainos svyruoja nuo 30 JAV dolerių už marškinėlius iki 1250 JAV dolerių už odinį motociklininko švarką. Pirmoje kolekcijoje yra apie 50 moteriškų drabužių ir 25 vyriškų drabužių.

„Aš esu aistringas mados gerbėjas”, - „Women's Wear Daily” teigė 31 m. atlikėjas.

„Manau, kad tai kai ką pasako apie tave ir, nesvarbu, ar tau rūpi drabužiai ar ne, tai, ką tu dėvi, parodo tavo požiūrį į stilių”, - teigė A. Leveine’as.

A. Levine'o sprendimas sukurti savo drabužių liniją nėra toks netikėtas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Dainininko tėvas Fredas Lavine’as, vienas jo verslo partnerių, daugiau kaip 30 m. vadovavo nedidelių prabangių moteriškų drabužių parduotuvių tinklui Los Andžele „M. Frederic”.

Taip pat šiame projekte dalyvauja ir F. Lavine’o pusbroliai Samis Cooperis ir A. Levine’o stilistas Aristotle Circa.

Priešingai nei dauguma kitų savo drabužių linijas turinčių žvaigždžių, A. Levine’as planuoja aktyviai dalyvauti plėtojant šį verslą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją