Pasaulinių gastrolių „Symphocities“ metu atlikėją lydi net 100 asmenų palyda, kurią sudaro ne tik technikos inžinieriai, dekoratoriai, kiti specialistai, bet ir asmeniniai kulinarai, ruošiantys garsenybės pamėgtus tajų, prancūzų, vietnamiečių virtuvės patiekalus.

„Stingas garsėja savo išrankumu maistui ir visada valgo tik tą maistą, kurį paruošia jo asmeniniai kulinarai. Vieną kartą visi buvo šokiruoti, kai į rinktinį Italijos restoraną užsukęs atlikėjas atsisakė valgyti čia tiekiamą maistą. Jis į restorano virtuvę nusiuntė šeimininkauti asmeninį kulinarą. Tokios pozicijos Stingas laikosi ir pasaulinio turo metu. Jį lydi ne tik kulinarai, maistą ruošiantys pagal ypatingus receptus, bet gabenama ir dalis virtuvinės įrangos jiems ruošti – specialios orkaitės, fritiūrinės, dujinės viryklės“, – sakė „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Pasak koncerto organizatorių, savo pageidavimų sąraše atlikėjas labiausiai pabrėžia interneto ryšio kokybę ir pageidauja jaukios aplinkos prieš koncertą. Prieš pasirodymą norintis susikaupti atlikėjas savo persirengimo kambaryje norėtų ne tik tylos ir ramybės, bet ir namų aplinką primenančių baldų, interjero detalių, vazone augančio gyvo medžio.

Muzikantas taip pat pageidauja, kad koncerto organizatoriai užsakytų policijos eskortą tam atvejui, jeigu jo komandai vykstant arenos link susidarytų sudėtingos eismo sąlygos.

„Lyginant su kitų garsių muzikos atlikėjų pageidavimų sąrašais, Stingo pageidavimai vis tik yra gana kuklūs ir korektiški. Stingas tik dar kartą patvirtino taisyklę, kad kuo didesnė ir ryškesnė žvaigždė pas mus vieši, tuo kuklesni jos reikalavimai organizatoriams,“ – kalbėjo J. Vėželis.

Jau trečią kartą Lietuvoje viešintis legendinis atlikėjas Stingas rugsėjo 17 dieną koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, akomponuojant Karališkajam Didžiosios Britanijos simfoniniam orkestrui iš 45 žmonių.
Stingo gerbėjai išgirs geriausius atlikėjo kūrinius, tarp kurių tokios dainos kaip „Roxanne“, „Next To You“, „Every Little Thing She Does Is Magic“ ir „Every Breath You Take“. Atlikėjo pasirodymo metu skambės ir garsiausi muzikanto solinės karjeros kūriniai „Englishman in New York“, „Fragile“, „Russians“, „If I Ever Lose My Faith in You“, „Fields of Gold“, „Desert Rose“ bei kitos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją