Kaip ir pernai, į šių metų sąrašą pateko JAV prezidento Baracko Obamos žmona Michelle. Amerikos vadovas šiais metais nebuvo įtrauktas į sąrašą. Amerikiečių žurnalas išskyrė Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmonos Carlos Bruni stilių, ji ne pirmus metus įtraukiama į sąrašą.

Stilingiausiais vyrais išrinkti futbolininkas Davidas Beckhamas, dizaineris Johnas Galliano, režisierius, fotografas Davidas Webberis, modelis Alberas Elbazas, TV laidų vedėjas Brianas Williamsas ir kiti. Į porų skiltį įtraukti brolis ir sesuo aktoriai Jake’as ir Maggie Gyllenhallai, dainininkė Charlotte Gainsbourg ir netikra jos sesuo Lu Dellon.

„Vanity Fair“ renka gražiausiai besirengiančias garsenybes nuo 1939 m. Mintis sudarinėti tokį sąrašą kilo mados kritikei Eleanor Lamber.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją