1997 m. R. Woodas su savo žmona Jo nusipirko šį namą už šiek tiek daugiau kaip 2 mln. svarų sterlingų. Daugelį metų šiame name vyko prašmatnūs vakarėliai, kuriuos buvusio gitaristo žmona vadindavo „Woodfests”.
Pasak buvusios gitaristo žmonos, policijos pareigūnai reguliariai užsukdavo pas juos. „Jie nuolat atvykdavo pabarti mūsų”, - teigė buvusi „Rolling Stone” gitaristo žmona.

Tinklalapyje dailymail.co.uk patalpintos „Holmwood House” vadinamo namo nuotraukos akivaizdžiai byloja apie rokenrolišką Woodsų šeimos gyvenimo būdą.

Iš viso trijuose namo aukštuose yra 7 miegamieji kambariai. Taip pat yra vasarnamis, medžiotojų namelis, garažas ir atskirame pastate įrengtas baseinas.

Po to, kai 2008 m. 63 metų gitaristas R. Woodas paliko savo žmoną dėl rusės kokteilių padavėjos ir iširo jo 23 m. trukusi santuoka, buvusio „Rolling Stone” gitaristo žmona planavo pasilikti namą sau, bet dabar nusprendė jį parduoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją