Pirmasis dainininko straipsnis žurnale turėtų pasirodyti šį arba kitą mėnesį. Tiesa, publikacijos apie sveikatą O. Osbourne nėra naujiena – jis jau anksčiau Didžiosios Britanijos laikraštyje „Sunday Times“ publikavo straipsnius, gali būti, kad jie tiesiog bus perspausdinti į „Rolling Stone“.

„Sveikatos ekspertas“ O. Osbourne sako, kad nereikėtų labai rimtai vertinti jo publikacijų ir pažymi, kad jis yra žmogus, kurio paskutinio reikėtų klausti nuomonės apie sveikatą. Tiesa, tuo pačiu jis pažymi, kad iš jo gyvenimo yra ko pasimokyti, nes po tiek ilgų rokenrolo metų jis iki šiol tebėra gyvas.

Publikacijų autoriumi prisistatantis O. Osbourne taip pat atskleidė, kad jis nė karto nerašė nė vieno straipsnio – tai už jį daro biografijų meistras Chrisas Adresas – atlikėjas jam tik išdėsto savo mintis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją