Nelaimė įvykio filmuojant dainos „Safety“ vaizdo klipą. Dainos premjera įvyko „Muz-TV“ apdovanojimų ceremonijoje.

„Klipą filmavo beveik parą. Baigiantis filmavimui Dima pasiskundė, kad prasčiau mato. Jam ėmė svaigti galva, viskas pradėjo plaukti prieš akis. Supratome, kad reikia gydytojų pagalbos. Dima skundėsi, kad jaučia akyse stiprius dieglius. Sprendžiant iš visko, skausmas buvo baisus“, – pasakojo filmavimo grupės nariai.

Klinikoje paaiškėjo, kad dalininkui pakenkė ryški prožektorių šviesa. Laiku nesuteikus medikų pagalbos, dainininkas galėjo apakti.

„Dar vakar Dima negalėjo nė atsimerkti. Laimė, šiandien jam geriau. Visi labai jaudinamės dėl Dimos, bet tikime, kad jis greitai pasveiks“, – pasakojo prodiuserė Jana Rudkovskaja.

Praėjusią savaitę „Muz-TV“ apdovanojimuose D. Bilanas gavo geriausio metų atlikėjo prizą. Prognozuojama, kad jo duetas su Anastacia taps populiariausia vasaros daina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją