„Vienas iš gražiausių mano vaikystės prisiminimų – kaip tėtis parneša spalvotą televizorių. Tada man buvo apie penkerius metus. Po mokyklos ateidavome su draugais ir žiūrėdavome vienintelę spalvotą laidą. Ši diena, kai gaunu prizą už televizijos laidų kūrimą, yra viena iš laimingiausių gyvenime“, – teigė S. Cowelas.

Teisėjaudamas realybės šou jis sukaupė 165-is mln. svarų.

S. Cowelas papasakojo apie naują projektą – kitą laidos „Britain’s Got Talent“ versiją: laidoje varžytųsi laimėtojai iš įvairių šalių. Jis papasakojo, kad teisę kurti laidas jau įsigijo 65-ių šalių televizijos.

Na, o Anto McPartlino ir Declkano Donnelly’io duetas po dvidešimties metų darbo televizijoje ir šešių BAFTA nominacijų pagaliau pelnė apdovanojimą už geriausią pramoginę laidą „A Celebrity... Get Me Out Of Here!“.

BAFTA apdovanojo ir kanalo BBC 1 dramą „Occupation“ (okupacija) apie pokarinį Iraką bei kultinį serialą „Man Men“ (Pikti vyrai).

Komikai Alexanderis Armstrongas ir Benas Milleris gavo apdovanojimą už geriausią humoro laidą „The Armstrong and Miller Show“. Geriausiu serialu išrinktas „East Enders“.

Apdovanojimų vakarą vedė airių aktorius, komikas Grahamas Nortonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją