„Pasirodo repeticijoje ir laukia kitos ilgą laiką. Pasirodo vėliau, ir vėl laukia. Tas laukimas labai varginantis, o tuo metu kažko ypatingo veikti negali, turi laukti“, - kalbėjo A. Giržadas.

Po antrosios repeticijos V. Stackevičius DELFI patikino, kad „InCulto“ nariai po visos dienos, praleistos arenoje, jaučiasi gerai. Esą viskas pavyko geriau, nei pirmojoje trečiadienio repeticijoje. „Ir nufilmuota geriau, ir jie patys geriau atrodė, važiuojame ilsėtis, nes rytoj laukia didelė diena“, - kalbėjo jis.

Ketvirtadienis „InCulto“ turėtų būti dar labiau įtemptas, mat laukia generalinė repeticija ir tiesioginė antrojo pusfinalio transliacija. Vėlgi, generalinė repeticija ketvirtadienį vyks 15-ą valandą, lietuviai pasirodys pirmieji, o transliacijos pradžia 21-ą valandą vietos laiku, todėl iki vakaro Lietuvos atstovams vėl reikės laukti šešias valandas.

„Ketvirtadienio maršrutas labai paprastas: viešbutis – arena. Jeigu pasiseks, gal dieną ir grįšime pailsėti į viešbutį, jeigu nepasiseks, lauksime arenoje iki galo“, - kalbėjo V. Stackevičius.

Antrosios trečiadienio repeticijos metu „InCulto“ narys Laurynas Lapė ne visai laiku nusisegė kelnes, tačiau dėl to atlikėjui grupės vadybininkas nepriekaištauja. Priešingai, V. Stackevičiaus manymu, toks momentas pasirodymui suteikia tik daugiau žavesio. Esą pusfinaliui pasirodymą reikia subrandinti, todėl jeigu repeticijos metu ir ne viskas atrodo tobula, tikimasi, jog pusfinalio metu pasirodymo kokybė turėtų būti ypač gera.

„Dar turime šiokių tokių pastebėjimų dėl garso ir apšvietimo. Tai, kas buvo ryte, bent jau baziniai dalykai po vakarinio pasirodymo atrodė sutvarkyti. Galbūt dar pavyks ir tam tikras detales pagerinti. Kita vertus dabar jau rizikinga leistis į diskusijas su organizatoriais, nes betaisydamas gali ką nors sugadinti. Svarbiausia, kad esminiai dalykai nestringa“, - kalbėjo V. Stackevičius.

Antroji „InCulto“ repeticija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją