Jau praėjus trims valandoms po gimdymo laiminga mama informavo žiniasklaidą: „Mergaitė tamsiaplaukė, daili. Gimdymas vyko natūraliai, <...> trukdo dvi su puse valandos.“ Tėvai džiaugiasi, o mama su dukrele jaučiasi gerai.

Italijoje seksualumo simboliu laikoma M. Bellucci 1999 m. ištekėjo už prancūzo V. Kasselio. Dėl įtemptos darbotvarkės sutuoktiniai gana retai matydavosi, bendraudavo daugiausiai telefonu. Jie dažnai kalbėdavo apie vaikus, tik vis nuspręsdavo, kad dar ne laikas, juo labiau, kad abu buvo pačioje karjeros viršūnėje.

Galiausiai 2005 m. aktoriai tapo tėvais. Gimusią mergaitę jie pavadino Deva. „Maitinau dukterį krūtimi pertraukose tarp filmavimų. Kaip ir anksčiau, filmuojuosi, o ji važinėja su manim iš vienos filmavimo aikštelės į kitą. Po trejų metų eis į mokyklą, tad man teks keisti gyvenimo būdą – nebedirbsiu“, – pernai viename interviu sakė aktorė.

Nors ir sulaukusi brandaus amžiaus M. Bellucci gražuolių sąrašuose nuolat patenka į pirmąsias vietas ir yra viena geriausiai apmokamų aktorių pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją