"Tai toks jausmas, kai staiga suvoki, jog protingiausia, juokingiausia, šauniausia tavo pažįstama mergina yra ir pati išvaizdžiausia, ir neprastai slidinėja snieglente", - žavėjosi J. Levy'is.

Amerikietė atlikėja, kurios daina "I Kissed a Girl" buvo iškilusi į muzikos topų viršūnes, yra susižadėjusi su britų komiku Russellu Brandu.

"Maxim" 2010 metų karščiausių merginų šimtuke ji aplenkė į pirmąją vietą taip pat pretendavusią maudymosi kostiumėlius reklamuojančią manekenę Brooklyn Decker, filmo "Įsikūnijimas" žvaigždę Zoe Saldaną ir filmo "Liežuvautoja" aktorę Blake Lively.

O. Wilde, kuri seriale "Daktaras Hausas" vaidina biseksualią gydytoją, pravarde Trylika, pernai buvo pripažinta "Maxim" karščiausia mergina, tačiau šių metų sąraše atsidūrė 20-oje vietoje.

"Maxim" šimtuke aukštas pozicijas nuolat užimanti aktorė A. Jolie šiemet nukrito per dešimt pozicijų į 38-ąją vietą, o sunkų laikotarpį išgyvenanti filmo "Naujokė" žvaigždė Lindsay Lohan į šį sąrašą išvis nebepateko.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją