Dėl prizinių vietų rungtyniavo „Vilniaus Žalgiris“, aktorių bei dainininkų („Biplan“ ir „Žas“ - aut. past.), Seimo narių komandos. Po alinamų rungtynių pirmąją vietą laimėjo „Vilniaus Žalgiris“, antrąją – „Biplan“, trečioje vietoje liko aktoriai. Pirmosios vietos laimėtojams atiteko 800 litų vertės čekis, antrosios – 400 litų, trečiosios – 200 litų. Pasidaliję vietas žaidėjai aikštelę užleido LRT rinktinei ir „InCulto“, rungtynės baigėsi lygiosiomis 4:4, o Lietuvos atstovai buvo apdovanoti specialiais LRT prizais.

Po rungtynių rotušės aikštėje „InCulto“ surengė savo pasirodymą, kurio metu susirinkusiuosius privertė šėlti. Prieš atlikdami eurovizinį kūrinį „Eastern european funk“, atlikėjai rado laiko ir pabendrauti su publika. Grupės lyderis Jurgis Didžiulis draugiškai paprašė susirinkusiųjų perduoti užsienyje gyvenantiems bičiuliams, kad šie jau antrojo pusfinalio metu nepamirštų palaikyti Lietuvai atstovausiančios grupės ir balsuotų. J. Didžiulis priminė, jog bičiuliams, gyvenantiems užsienyje galima nusiųsti ir nuorodą internete, kur jie galėtų išvysti grupės pasirodymus.

„Mes tikrai dirbame pagal savo pajėgumą ir netgi šiek tiek jį viršijame. Būtų „faina“, kad jūs truputį padėtumėte. Reikia tik poros skambučių, o mes jums būtume labai dėkingi“, – kalbėjo J. Didžiulis ir prieš atlikdamas „Eastern european funk“ pridėjo: „Gal ne pirmąją vietą užimsime, bet antrosios ar trečiosios tikrai užteks. Prašau, padėkite, mes būsime labai jums dėkingi.“

Futbolo rungtynės sostinės rotušės aikštėje priviliojo ir daugybę įžymybių, kurios vis stabtelėdavo pasižiūrėti, kaip sekasi dainininkams, aktoriams, Seimo nariams, LRT rinktinei ir „InCulto“. Susirinkusiųjų gretos pildėsi. Tarp jų buvo ir žinomas verslininkas Laimutis Pinkevičius, Irena Marozienė, Kęstutis Verslovas, Marius Gelažnikas, Nijolė Statkutė, Erica Jennings bei kiti.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją