„Mane vadina Holivudo kietuoliu. Absurdas. Pažįstų tokių, bet tai ne aš. Man patinka poezija, kuriu dainas. Deduosi grimą, kad užsidirbčiau pragyvenimui. <...> Jei būčiau kietuolis, nesugebėčiau dirbti savo darbo“, – pasakojo jis interviu „GQ“ žurnalui.

„Kiek kartų teko skaityti, kad apkumščiavau fotografus! Niekada nesu apkumščiavęs fotografo, bet esu metęs kandžių intelektualių replikų tiems, kurie persekioja mane su fotoaparatais. <...> Už tai jie manęs nekenčia. Aš nesigailiu.“

2002 m. paaiškėjo, kad aktorius mėgsta poeziją – jis pagrasino televizijos prodiuseriui, kuris iškirpo jo deklamavimą iš „Bafta“ apdovanojimų. Tiesa, vėliau pasakė, kad tuo metu patyrė paros ritmo sutrikimą dėl pasikeitusios laiko juostos.

Iš Naujosios Zelandijos kilęs aktorius pasakojo, kad jo muzika populiari Kanadoje. „Billy’is Braggas, Stingas, Elvis Costellas sako: „Tu – dainų kūrėjas.“ Kanadoje mano įrašyta daina sulaukė didelio populiarumo. Kitiems tai gal nieko nereiškia, bet aš tuo džiaugiuosi.“

Naujausias filmas apie Robiną Hudą, kuriame nusifilmavo aktorius, bus rodomas per Kanų kino festivalio atidarymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją