Kaip praneša „Life News“, 28 m. D. Bilanas į „K“ valdybą pagalbos kreipėsi ketvirtadienį per pietus. Ši problema, kurią jis išsakė Rusijos vidaus reikalų ministerijos specialistams, gerai žinoma.

Kelerius metus iš eilės telefoniniai chuliganai terorizuoja artistus – „suklijuodami“ jų balsų įrašus, jie juos naudoja sudarydami neįtikėtinų mastų sutartis.

Naudodamiesi „Skype“ programa arba palydovinio ryšio telefonais jie skambina šou verslo įžymybėms bei garsiems žmonėms ir užduoda jiems provokuojančius klausimus, sukeldami ne visai adekvačią savo aukų reakciją.

Vėliau sukčių aukų balsai naudojami ne pagal paskirtį. Pavyzdžiui, D. Bilanas neva sužlugdė didelį koncertą Europoje, nes išplūdo organizatorius, susibarė su geriausiais draugais ir išpylė nemažai pamazgų ant kelių sostinės žurnalistų. Apie šiuos provokuojančius telefoninius pokalbius D. Bilanas nieko nežinojo.

Į sukčių pinkles jau yra patekusios televizijos laidų vedėjos Tina Kandelaki ir Ksenija Sobčiak, dainininkai Nikolajus Baskovas ir Borisas Moisejevas bei daugelis kitų.

„Na, gerai, vieną kartą paskambino, antrą kartą, bet kai jie nuolat mano vardu terorizuoja mano draugus, tai jau peržengia visas ribas! – piktinosi D. Bilanas. – Tai neleistinas kišimasis į asmeninį gyvenimą! Buvau priverstas kreiptis į teisėsaugos pareigūnus prašydamas profesionalios konsultacijos ir ne veltui – reikalai jau pajudėjo. Labai tikiuosi, kad „K“ valdyba man padės.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją