„To priežastys – kur kas giliau. To priežastis – kitas emocinis sutrikimas. Nėra taip, kad negavus, ko noriu, mane ištinka pykčio priepuolis. <...> Aš bandau susikurti šeimą, bet tai nėra mano šeima, tad mane apima įtarumas ir... viskas byra. Manau, kad taip yra ir dėl baimės, nes pyktis kyla iš baimės... Tai – ne pasiteisinimas. Mano elgesiui nėra pateisinimų“, – pasakojo modelis.

N. Campbell (39 m.) liūdnai pagarsėjusi įtūžio priepuoliais. Ji netgi lankė pykčio valdymo kursus. 2008 m. ji apstumdė lėktuvo personalą, 2007 m. metė į kambarinę telefoną. 2005 m. padėjėja pasiskundė, kad ją mušė telefonu, 2000-aisiais trenkė padėjėjai telefonu ir pagrasino išmesti iš važiuojančio automobilio.

„Prisiimu atsakomybę už viską, ką padariau. Išgyvenu didžiulę gėdą, – sakė N. Campbell laidoje. – Mane graužia sąžinė. <...> Ką aš jiems padariau? Aš juos įskaudinau.“

N. Campbell motina ją pagimdė būdama devyniolikos ir paliko auginti kitiems. Pati keliavo, tikėdamasi tapti balerina ir sukurti geresnį gyvenimą savi dukteriai.

„Jaučiu, kad palikau ją“, – sakė manekenės motina laidos vedėjai O. Winfrey.

O N. Campbell apsipylė ašaromis ir atsakė: „Žinoma, suprantu, kiek jai teko paaukoti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją