Ruošdamiesi „Eurovizijos“ konkursui „InCulto“ buvo pasirašę ketinimų protokolą su pagrindiniu projekto partneriu dėl galimo bendradarbiavimo. Abi pusės artimiausiu metu buvo sutarusios pasirašyti bendradarbiavimo sutartį, tačiau šiandien „InCulto“ buvo informuoti, kad tokia sutartis nebus sudaryta.

„Tokia žinia komplikuoja „InCulto“ pasiruošimą „Eurovizijos“ dainų konkursui, turi neigiamą poveikį grupės pradėtai kampanijai Europoje, nes sudaro 120 000 litų trūkumą projekto biudžete“, – DELFI kalbėjo V. Stackevičius.

Šiuo metu dėl atšauktų reisų Lietuvos atstovai yra įstrigę koncertiniame reklaminiame turnė. Pirmadienio vakarą „InCulto“ per Rumuniją keliavo į Ukrainą, kur artimiausiomis dienomis turi suplanavę interviu ir pasirodymų.

„Esame sudarę sutartį ir tęsiame bendradarbiavimą su kompanija „Acme Baltija“, tačiau žinia apie neplanuotą pagrindinio partnerio pasitraukimą iš projekto „InCulto“ verčia imtis skubių priemonių finansų paieškai, kad galėtų deramai pasiruošti ir dalyvauti „Eurovizijos“ konkurse Osle“, – tikino grupės vadybininkas.

Nedžiuginančią naujieną pagrindinis partneris „InCulto“ pranešė telefonu. V. Stackevičius DELFI patikino, jog negavę pinigų, Lietuvos atstovai turėtų nutraukti kampaniją. Esą blogiausiu atveju iš Ukrainos gali tekti sugrįžti į Lietuvą, nors kelionės į Olandiją, Belgiją, Latviją, Slovėniją, Didžiąją Britaniją, Airiją ir Estiją, Balkanų šalis jau suplanuotos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją