Humoristas nupirko A. Pugačiovai naują butą Lubiankoje, kurio remontas jau beveik baigtas.

Pastaruoju metu sklando gandai, kad poros santykiuose kilo krizė: neva Maksimas su Alla nepasidalina teisių į vardą „Maksimas Galkinas“.

Kaip ir buvo planuota, A. Pugačiova savo 61-ąjį gimtadienį atšventė kukliai, be ypatingų iškilmių. Į pasiplaukiojimą laivu buvo pakviesta apie 40 svečių, tarp kurių – jos muzikantai ir artimi šeimos draugai. Iš scenos kolegų buvo pakviestas tik Igoris Nikolajevas su jauna žmona.

Kaip praneša „Argumenti i fakti“, po iškylos A. Pugačiova pakvietė draugus į savo artimo draugo vasarnamį Odincovo rajone.

Iki savo gimtadienio A. Pugačiova baigė atsisveikinimo turą „Nuo balandžio iki balandžio“. „Per metus Ala Borisovna surengė 37 koncertus 34 miestuose trylikoje pasaulio šalių, – papasakojo dainininkės biografas, kuris lydėjo ją gastrolėse. – Iš viso šiuo laikotarpiu A. Pugačiova įveikė 62 tūkst. kilometrų. Turo metu ji atliko 888 dainas, scenoje iš viso praleidusi 57 valandas. Koncertus pamatė daugiau nei 200 tūkst. žiūrovų ir keliasdešimt milijonų televizijos žiūrovų.“

Dabar A. Pugačiova ketina didžiausią dėmesį skirti televizijos projektams, savo radijui ir teatro scenai. Didžiausia primadonos svajonė – suvaidinti teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją