Trečiadienį vakare trys Holivudo gražuolės apsilankė balete „Paryžiaus liepsna“, kuris buvo rodomas mažojoje Maskvos Didžiojo teatro scenoje – be asmens sargybinių, milijardierių draugų ir perdėto gerbėjų dėmesio, tokio įprasto Europoje ir Jungtinėse Valstijose.

„Londone ir Amerikoje mes įpratę, kad mus persekioja dešimtys – kur ten – šimtai paparacų, – sako Jasonas, vienas iš V. Beckham palydos narių. – O čia ramu, kaip niekur kitur. Keista – lyg niekas nepažinotų Victorios! Kita vertus, tai ir malonu...“

Atrodo, kad 35 m. Posh Spice iš tiesų nereikia perdėto gerbėjų dėmesio – Maskvoje ji gyvena pagal specialią, iš anksto suplanuotą programą. Likus dviem dienoms iki vizito ji paprašė padėjėjų užsakyti bilietus į baletą. Kai 19:00 V. Beckham peržengė Didžiojo teatro slenkstį, ten jau buvo jos senos draugės – manekenė Naomi Campbell, futbolo sirgaliaus Romano Abramovičiaus sužadėtinė Darja Žukova ir rusiškojo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Aliona Doleckaja.

„Nuostabus baletas, man labai patiko! – sakė Victoria Beckham. – Nieko tokio, kad šalta, aš įpratusi prie dar didesnių šalčių.“

„Man taip pat labai patinka baletas ir Maskva, – pasakė skandalingoji N. Campbell. – Čia labai mieli žmonės.“

Paklausta, kada planuojamos jos vestuvės, manekenė atsakė: „Na taip, iš tiesų mūviu žiedą, tačiau tekėti kol kas nesiruošiu, dar per anksti.“
Tačiau pažymėti artėjančias iškilmes, pasirodo, nėra per anksti – pasibaigus baletui, draugės nuvyko švęsti mergvakario į restoraną „Nedalekij vostok“.


N. Campbell, D. Žukova ir A. Doleckaja atvyko ten pusvalandžiu anksčiau, nei V. Beckham, kuri atvažiavo su asmens sargybiniais. Merginos įsitaisė baro zonoje, kur užsisakė kaljaną ir japoniškus delikatesus, kuriuos virėjai gamino joms stebint.

O virėjai stebėjo dar įspūdingesnį veiksmą – kaip V. Beckham taurelėmis gėrė rusišką degtinę.

„Būna merginų, kuriuos geria ir neapgirsta, – pasakojo restorano padavėjai. – Pasirodo, Victoria yra viena iš jų.“

Garsiojo futbolininko žmoną galima suprasti – ketvirtadienį ryte jos laukė svarbus apsilankymas Centrinėje universalinėje parduotuvėje ir restorane Lubiankoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją