Tenoras "paleistas... iš Niujorko ligoninės "Mount Sinai", kur jam buvo atlikta laparoskopinė operacija, per kurią sėkmingai pašalintas neišplitęs piktybinis navikas gaubtinėje žarnoje", - rašoma N. Seltzer paskelbtame pareiškime.

"Tiksli jo sugrįžimo į sceną data priklausys nuo to, kaip sparčiai jis sveiks ir galės atgauti jam būdingą tvirtumą", - nurodė maestro atstovė spaudai.

"Vis dėlto tikimasi, kad pirmasis jo pasirodymas bus balandžio 16 dieną Giuseppe Verdi operoje "Simonas Bokanegra" Milano operos teatre "La Scala", - pridūrė ji.

P. Domingo yra Los Andželo operos ir Vašingtono nacionalinės operos generalinis direktorius. Jo repertuaras apima 130 scenos vaidmenų - daugiau nei bet kurio kito garsaus pasaulio tenoro.

"Grammy" apdovanojimų laureato debiutas scenoje įvyko prieš beveik penkis dešimtmečius Meksikos mieste Monterėjuje, kai P. Domingo atliko pagrindinį Alfredo vaidmenį G. Verdi operoje "Traviata".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją