Kai viena žurnalistė pasiteiravo, kaip priversti partnerį pasielgti taip, kad Valentino diena abiems taptų nepamirštama, kino žvaigždė pirmiausia pasiūlė sukurti intymią aplinką prigesinus šviesas.

Vėliau J. Roberts pasidomėjo, kiek laiko moteris susitikinėja su draugu, ar jau mylėjosi su juo.

Sulaukusi žurnalistės atsakymo, kad jos partneris save laiko blogu organizatoriumi, žaviausios pasaulyje šypsenos savininkė pasiūlė moteriai iš anksto pradėti planuoti vakarienę, nes tai pati svarbiausia naktis metuose: „Įsigykite labai gero vyno ir nusimeskite viršutinius rūbus. Įsitikinusi, kad tai garantuotas kelias į sėkmę“.

O nuo vasario 12 d. magiškąją Julia Roberts išvysime Garry Marshallo romantinėje komedijoje „Valentino diena“. Aktorė juostoje įkūnija karininkę, tiesiai iš Irako atvykusią atostogų į Los Andželą. Šalia legendinės „gražiosios moters“ „Valentino dienoje“ taip pat pasirodys tokios įžymybes, kaip Ashtonas Kutcheris, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel. Filme vaizduojamos net penkios jaudinančios istorijos Los Andžele, kur žmonių likimai persipina laukiant tos vienintelės dienos, kai visų mintys sukasi apie meilę - „paskutinį vis dar jaudinantį dalyką šioje planetoje“. Įsimylėję ar vieniši – jie desperatiškai ieško meilės ir artumo, nes nė vienas nenori Valentino dieną būti vienas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją