„Kai Vladas pakvietė ją keltis pas jį, ji ilgai negalvojo. Pradėjo mokytis rusų kalbos ir nuoširdžiai stengiasi susidraugauti su Vlado draugais“, – pridūrė N. Campbell atstovas.

V. Doroninas padovanojo draugei žiedą su juoduoju deimantu. Draugai įsitikinę, kad po tokios dovanos būtų logiška, jeigu jis pasipirštų.

V. Doroninas ir N. Campbell sutiko Naujuosius metus Tailande. Po atostogų manekenė persikraustė pas verslininką į Maskvą.

Primename, kad garsenybės susipažino daugiau nei prieš metus Kanų festivalyje. 2009 m. pradžioje spauda ėmė rašyti, kad V. Doroninas ir juodaodė manekenė žada tuoktis, kad jau sukurta vestuvinė suknelė ir užsakyti žiedai. Tačiau V. Doronino žmona nesutiko skirtis ir vestuvių nebuvo. Praėjusių metų lapkritį žiniasklaida rašė, kad skyrybos visgi įvyko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją